Pokličite nas
si en
 • Izdelava spletnih strani

  Vemo kako težko podjetje bije bitko za stranke, na tržišču, kjer skorajda neodvisno od dejavnosti v vaši neposredni bližini isti boj za iste stranke bije vaša konkurenca.

  Kot marketinška agencija vam lahko ponudimo nasvet ali dva toda naš prvi je IZDELAJTE SI FENOMENALNO INTERNETNO SPLETNO MESTO.

  Več o Izdelava spletnih strani
 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani je proces, ki pomaga izboljšati pozicijo spletne strani na iskalnikih kot so Google, Yahoo, Najdi.si, Bing in mnogi drugi. Dobra optimizacija pa pomeni tudi prihranek pri investicijah v oglaševanje.

  Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani in pozicija spletne strani na iskalnikih?

  Več o Optimizacija spletnih strani
 • Mobilne aplikacije

  Več kot polovica telefonov, ki jih uporabljamo danes je takoimenovanih pametnih telefonov. In naj si bo to iOS, Android, Symbian ali Microsoft, vsi telefoni podpirajo aplikacije, ki uporabniku olajšajo uporabo vaše storitve.

  Mobilno pa ne pomeni samo aplikacije, poskrbeti moramo da se vaše informacije prikažejo tudi tistim, ki nimajo pametnih telefonov. In mi to znamo.

  Več o Mobilne aplikacije
 • Gostovanje spletnih strani

  Vsaka spletna stran potrebuje svoj dom. Gostovanje vaše spletne strani pri www.ngn.si je zagotovo dobra naložba, saj pri nas nič ni prepuščeno naključju. Še najmanj pa vaši podatki.

  Strežniki skupine NGN MEDIA se nahajajo v Sloveniji in vam zagotavljajo 99,9 % dosegljivost.

  Več o Gostovanje spletnih strani
 • Facebook aplikacije

  Največje socialno omrežje facebook z vsemi uporabniki je lahko tržišče  katerem bi lahko prodali vaš izdelek ali storitev. Ampak za pridobit soglasje uporabnikov facebooka potrebujete svojevrstni način pridobivanja kontaktov.

  In prav NGN vam omogoča izdelavo aplikacije, s katero pridobimo nove privržence vašega sporočila. Vaši privrženci vam od tega trenutka naprej sledijo, vi pa jih lahko informirate o vseh novostih.

  Več o Facebook aplikacije
 • Marketing

  Marketing ne pomeni samo poraba denarja za raznorazne oglaševalske aktivnosti, ampak pomeni cel kup aktivnosti, ki so povezane z  aktivnostmi monitoringa spletne strani ter pridobivanja brezplačnih PR objav.

  Pri NGN MEDIA marketing oddelek pripravi idejno zasnovo, planira aktivnosti in tudi spremlja rezultate marketinških aktivnosti.

  Več o Marketing
 • Vzdrževanje spletnih strani

  Izdelati spletno stran je najlažja stvar, veliko težje je vsakodnevno poskrbeti, da je spletno mesto osveženo z pravimi in verodostojnimi informacijami.

  NGN vzdrževanje spletnih strani poskbi, da vaša spletna stran živi in da je tako vsakodnevno osvežena. Vdrževanje spletnih strani pa pomeni tudi vnašanje vsebin na socialna omrežja kot sta facebook in twitter.

  Več o Vzdrževanje spletnih strani
 • Registracija domen

  Izbira in registracija domene je vaš prvi korak k povečani prepoznavnosti in posledični večji obiskanosti vaše strani.

  Pri svetovanju domene vam seveda ekipa NGN pomaga, saj tudi tako preprosta stvar kot je izbira domene, kaj hitro postane zelo zahtevno opravilo, potrebno je namreč ugotoviti kakšna domena bi na stran pripeljala kar največ ljudi.

  Več o Registracija domen