Izdelava spletnih portalov

Imate idejo - želite narediti nekaj novega, nekaj drugačnega, morda drznega na področju interneta... potem potrebujete izdelavo spletnega portala.


Izdelava spletnega portala lahko pomeni za nekoga finančno neodvisnost, saj s pravim oglaševanjem in dobro obiskanostjo le tega finančna inekcija ne izostane.

Spletni portali zaradi svoje komleksnosti potrebujejo dobro načrtovanje izvedbo, ter kvaliteten kasnejši nadzor nad dogajanjem na spletnem mestu.

Poskrbimo in pripeljemo vas do trenutka, ko vam predamo administracijo nad spletnim mestom ter vas primerno izobrazimo upravljanja vašega portala. Vašega novega delovnega mesta.  

Pomembno je vedeti, da za kvalitetnim portalom stoji kvalitetni razvoj. V podjetju NGN MEDIA d.o.o. se tega več kot zavedamo, zato smo se v preteklosti odločili, da le najboljša koda, zasnovana v lastni razvojni ekipi pomeni rast za naše naročnike.

Ste pri naši konkurenci prišli do slepe ulice, ste večkrat na vaše želje naleteli, da je nekaj neizvedljivo? To se pri nas preprosto ne more zgoditi. Pri nas ni omejitve, da nekega modula še ni razvitega, da se določen modul odziva drugače kot si ga je naša stranka predstavljala, saj je vsaka nova vrstica kode razvita v našem podjetju in prav zaradi tega vidimo v naših rešitvah veliko poslovno priložnost tako za nas, kot za naše naročnike.

Reference