NGN MEDIA d.o.o.
Pokličite nas
si en

Izdelava spletnih strani

Želite biti s spletno stranjo med prvimi v iskalnikih? Bi radi imeli lepo internetno stran, s privlačnimi besedili in pravo strategijo?

Optimizacija spletnih strani

Spletne strani naših strank se preverjeno pojavljajo med top zadetki v Googlu. Preverite naše reference ter se prepričajte sami o našem strokovnem delu.

Optimizacija spletnih strani

Vaša spletna stran ne dosega želenih rezultatov? Nimate obiska? Potrebujete torej optimizacijo spletnih strani, ki vam bo nudila rezultate. Nudimo vam kvalitetno on-site in off-site optimizacijo.

Izdelava spletnih strani

V NGN MEDIA d.o.o. skrbimo tudi za marketing podporo strankam. Prav oddelek marketinga ruši vse tabuje. Marketing oddelek poskrbi za vaše inovacije, napredne nagradne igre, preplet socialnih omrežij z vašo spletno stranjo, statistiko obiskanosti vašega spletnega mesta in tudi izdelavo in vnos besedil.

Če še vedno mislite, da NGN MEDIA ni prava izbira, potem si preprosto oglejte nekaj naših referec.

Za vse ostale, ki pa bi radi zaupali vaš spletni projekt v izdelavo skupini NGN MEDIA pa vam priporočamo, da nas še danes pokličete in se dogovorite za prvi sestanek, ki pa vedno poteka v prisotnosti dobre kavice.

Mnenje strank

mnenje strank - začetek - 1102 Zakaj NGN MEDIA? Ekipi NGN MEDIA je zadovoljstvo uporabnikov vedno na prvem mestu.  Prisluhnejo vašim željam in jih učinkovito izpolnijo. Pri svojem delu so korektni in natančni. Z izbiro NGN MEDIA si boste pridobili zanesljivega poslovnega partnerja.    mnenje strank - konec - 1102
Nataša Gunjač, MARTEX d.o.o., Ankaran
mnenje strank - začetek - 1128 Ko smo se odločali za prenovo spletne strani, nam je NGN MEDIA d.o.o. ponudil najboljše rešitve. Ker je radio dinamičen medij, potrebuje tudi dinamično spletno mesto, vsekakor pa tako, ki dopolnjuje radijske vsebine in je v koraku s časom. NGN MEDIA d.o.o. je več kot zadovoljil vsa naša pričakovanja in prepričan sem, da je spletna stran Radia Capris po omenjenih kriterijih med vsemi slovenskimi radijskimi stranmi danes na samem vrhu. mnenje strank - konec - 1128
Mitja Čehovin, Radio Capris d.o.o.

NGN MEDIA, medijska agencija d.o.o.
Vanganel 39c
6000 Koper

ID za DDV: SI96831715
Matična številka:
3890538000

TRR:
IBAN SI56 1010 0005 8136 751 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)