NGN MEDIA d.o.o.
Pokličite nas
si en

Izdelava spletnih strani

Želite biti s spletno stranjo med prvimi v iskalnikih? Bi radi imeli lepo internetno stran, s privlačnimi besedili in pravo strategijo?

Optimizacija spletnih strani

Spletne strani naših strank se preverjeno pojavljajo med top zadetki v Googlu. Preverite naše reference ter se prepričajte sami o našem strokovnem delu.

Optimizacija spletnih strani

Vaša spletna stran ne dosega želenih rezultatov? Nimate obiska? Potrebujete torej optimizacijo spletnih strani, ki vam bo nudila rezultate. Nudimo vam kvalitetno on-site in off-site optimizacijo.

Izdelava spletnih strani

V NGN MEDIA d.o.o. skrbimo tudi za marketing podporo strankam. Prav oddelek marketinga ruši vse tabuje. Marketing oddelek poskrbi za vaše inovacije, napredne nagradne igre, preplet socialnih omrežij z vašo spletno stranjo, statistiko obiskanosti vašega spletnega mesta in tudi izdelavo in vnos besedil.

Če še vedno mislite, da NGN MEDIA ni prava izbira, potem si preprosto oglejte nekaj naših referec.

Za vse ostale, ki pa bi radi zaupali vaš spletni projekt v izdelavo skupini NGN MEDIA pa vam priporočamo, da nas še danes pokličete in se dogovorite za prvi sestanek, ki pa vedno poteka v prisotnosti dobre kavice.

Mnenje strank

mnenje strank - začetek - 1102 Zakaj NGN MEDIA? Ekipi NGN MEDIA je zadovoljstvo uporabnikov vedno na prvem mestu.  Prisluhnejo vašim željam in jih učinkovito izpolnijo. Pri svojem delu so korektni in natančni. Z izbiro NGN MEDIA si boste pridobili zanesljivega poslovnega partnerja.    mnenje strank - konec - 1102
Nataša Gunjač, MARTEX d.o.o., Ankaran
mnenje strank - začetek - 1129 Pri zbiranju ponudnikov za izdelavo spletne strani www.pesmojprijatelj.si, je bilo podjetje NGN tisti, ki nam je ponudil najširšo paleto rešitev glede na našo dejavnost. Zadovoljni smo bili z hitrim odzivom in delom predvsem pa s predstavitvijo novih ter boljših rešitev pri postavitvi spletni strani. Tudi vse nastale zagate in težave so bile hitro odpravljene. mnenje strank - konec - 1129
Tilen Pajek, www.pesmojprijatelj.si

NGN MEDIA, medijska agencija d.o.o.
Ulica 15. maja 10B
6000 Koper

ID za DDV: SI96831715
Matična številka:
3890538000

TRR:
IBAN SI56 1010 0005 8136 751 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)