Izdelava spletnih trgovin

Pridelali ste veliko količino jabolk in ne najdete kupcev?

Registrirajte si domeno domaca-jabolka.si ter si na tej domeni izdelajte spletno trgovino, ki bo postala vaša stojnica na največji tržnici - svetovnemu svetu.

In da ... tako preprosto je to ... če imate res kakovosten izdelek, ali če poznate dobavitelja, preko katerega lahko ponudite izdelke po konkurečnih cenah, potem je spletna trgovina... vaš naslednji spletni projekt.

Kvalitetna izdelava spletne trgovine pa ni tako preprosta, kot je zapisano zgoraj. To pa zato, ker je predpogoj trgovine, ki bo uspešno prodajala produkte uspešna zasnova uporabniškega vmesnika (tako imenovana uporabniška izkušnja), pomemben je pregled nad strankami, pregled nad naročili, zalogami. V kolikor ne prodajate zgolj jabolk, boste verjetno potrebovali tudi povezavo z vašim računovodskim programom, vašimi dobavitelji... Najverjetneje si boste želeli plačevanje ne zgolj po povzetju, temveč tudi preko spletnih plačilnih modulov kot je Moneta, Paypal, Moneybookers, prav tako pa boste želeli, da lahko naročila na vaši spletni trgovini poravnajo tudi imetniki plačilnih kartic.

Reference