Plačilni moduli

Implementacija plačilnega sistema Moneta

Telefon je večinoma časa, bližje kot denarnica. Omogočite svojim strankam preprosto plačevanje spletnih vsebin, izdelkov in storitev na spletni strani. 

Telekom Slovenije nas je pooblastil, da lahko izvedemo vse aktivnosti, od testiranja do same implementacije.


Implementacija plačilnega sistema Paypal

Paypal je svetovno znan sistem plačevanja, kjer so vsi vaši kartični podatki varovani za visokimi Paypal zidovi. Informacija, ki jo posredujte naprej je le vaše paypal uporabniško ime. Si še vedno ne upate plačevati preko interneta? Uporabite Paypal saj ga vaše bodoče stranke že uporabljajo. Provizija sistema znaša cca 3,4% + 0,34€


Implementacija plačilnega sistema Moneybookers

Moneybookers je priljubljen predvsem pri igralcih na spletnih igralnih platformah, spletnih igralnicah in ostalih straneh. Trenutno ni še toliko priljubljen kot Paypal, vendar se njegova priljubljenost povečuje. Provizija sistema znaša cca 1,9 - 2,9% + 0,25€

Implementacija plačilnega sistema plačila s kreditnimi karticami

Najbolj razširjene svetovno znane kartice, kot so Visa, Mastercard in druge so še vedno priljubljeno plačilno sredstvo. Stranke jim vedno bolj zaupajo. Zakaj nebi tudi vi omogočili, da bi tudi na vaši spletni strani z veseljem uporabljali sistem plačevanja s kreditnimi karticami.

Zagotovimo vam lahko plačevanje z naslednjimi plačilnimi sistemi:

EON NULL - Provizija sistema cca 4,5 – 7,5%
EON Mega POS - Provizija sistema cca 2,9 – 5,9%
Diners Club - Provizija sistema cca 3%
Bankart 3D Secure - Provizija sistema cca 3%
Activa Payment Gateway - Provizija sistema cca 2-3%

Pri izbiri plačilnega sistema je pomembno predvsem pri kateri banki imate odprt poslovni račun. Saj so pri nekaterih ponudnikih poleg provizije potrebna plačila mesečne uporabe sistema. Najbolje bo, če nas kontaktirate in bomo tako skupaj najdli najbolj primerni sistem za vaše potrebe.
Implementacija plačilnega sistema plačila s klasično položnico

Strankam najbolj priljubljen način plačila je plačilo po položnici. Stranka si lahko natisne klasično položnico, jo doda na svoj kup vseh ostalih položnic, ter jo tudi plača. Omogočite torej svojim strankam plačilo po položnici, in vaš bančni račun se bo začel hitreje polniti. Provizija je odvisna od strankine banke, govorimo pa o 0,20 - 1,00€.