Touch screen aplikacije

Že od otroštva naprej stvari spoznavamo stvari z dotikom. Nam je uspelo preprostost dotika preseliti na tako imenovane informacijske terminale.

Touch screen aplikacije so zasnovane ravno na dotiku in preprosti uporabi zaslona na dotik. Informacije, naročila, plačila, navodila, prenos informacij in cela vrsta multimedijskih vsebin, je sedaj dosegljiva na zalonu preprostega TITS terminala.

TITS sistem se lahko uporabi na preprostih notranjih terminalih, kakor tudi za zunanjih varovanih in neprodušno zaprtih Terminalih modulih namenjeni javni uporabi.

Razvoj TITS je namenjen preglednemu in varnemu informiranju javnosti. Sistem TITS je centralno voden, 24/7 varovan in nadzorovan ter odporen za kakršne koli programske zlorabe.

Sistem TITS je zasnovan na napredni internetni tehnologiji, kar nam omogoča statistične preglede uporabe terminala in napredno komuniciranje preko terminala.

Sistem TITS je sistem, ki ga zaradi potreb nadgrajevanja ni potrebno odstraniti ampak se vse nadgradnje izvedejo preko varnosnega spletnega protokola.

Sistem TITS vam bo olajšal verjetno najbolj časovno potratno nalogo - Informiranje javnosti